Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024

Τρίτη, 10 Μαϊος 2022

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Από την έκθεση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ''Ο ΑΠΕΛΛΗΣ''.

Την 10-15/5/2022 διενεργήθηκε η ομαδική έκθεση του Συλλόγου μας ''Ο ΑΠΕΛΛΗΣ'' στο ωραίο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Ειρήνης 14 και πλατεία Φλέμινγκ). Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Χατζηδάκη, Δήμαρχο Ηλιούπολης, ο οποίος ευγενώς μας παρεχώρησε το εκθεσιακό κέντρο, εγκαινίασε την έκθεση και απηύθυνε χαιρετισμό. Ευχαριστούμε τον κ. Περικλή Καπετανόπουλο ιστορικό ερευνητή και Πρόεδρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του, όπως επίσης τον κ. Στέλιο Μαρούλη Πρόεδρο της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης ''Το Εργαστήρι''. Μας τίμησε με την παρουσία του ο κ. Ανδρέας Αθανασίου θεολόγος, Πολιτικός Επιστήμων, Οικονομολόγος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

 Ο κ. Λεόντιος Πετμεζάς, Πρόεδρος του Συλλόγου ''Ο ΑΠΕΛΛΗΣ'', Ιστορικός και Κριτικός Τέχνης , προλόγισε την έκθεση. Η Κα Ρουμπίνη Παπαλεξοπούλου, Αντιπρόεδρος, όπως και ο κ. Στέλιος Ταντούρης, μέλος του Συλλόγου, μίλησαν για την λειτουργία του Συλλόγου και για την εικαστική Τέχνη. Η Κα Αικατερίνη Βλαχοπαναγιώτου - Μπατάλια, Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών ( ΔΕΕΛΚ), επεσκέφθη την έκθεση τιμώντας μας. Οι Κυρίες Έφη Αναστασίου και Πέπη Πυλαρινού, υπεύθυνες του Εκθεσιακού Κέντρου, ήταν δίπλα μας και τις ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι' αυτό.

Δεν παραλείπω να αναφερθώ για την τιμή που μας έκαναν Καλλιτέχνες - φίλοι του Συλλόγου με την συμμετοχή τους στην έκθεση και παρουσίαση των έργων τους, επίσης ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους στυλοβάτες του Συλλόγου, για την συμμετοχή τους. Μας ετίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι και φιλότεχνοι τους οποίος ευχαριστούμε.

Τρίτη, 10 Μαϊος 2022